Pompe funebre Servicii funerare Repatriere Imbalsamare Non-Stop

IMBALSAMARE

Compania noastra dispune de imbalsamatori autorizati care efectuaza acest serviciu si elibereaza certificatul de imbalsamare necesar in cazul depunerii la capela sau pentru transportarea decedatului in afara localitatii sau in afara tarii. Acest serviciu se efectueaza numai dupa ce a fost eliberat certificatul medical constatator al decesului de catre un medic autorizat.
Un serviciu funerar important, recomandat pentru buna desfasurare a unei inmormantarii, este imbalsamarea persoanei decedate.
Dispunem de o sala de imbalsamare, pregatire decedati, camera frigorifica pentru pastrarea decedatului si de persoane autorizate pentru acest serviciu funerar.
Imbalsamarea, efectuata imediat dupa decesul persoanei, ofera familiei indoliate posibilitatea de a fi cat mai mult timp langa persoana pierduta.

Imbalsamarea se efectueaza din mai multe motive:
1. este recomandata prin lege;
2. elimina bacteriile si microbii din organism pentru o anumita perioada;
3. mentine persoana decedata pentru o perioada mai indelungata de timp.

Depunerea persoanei decedate la o capela sau biserica
Pentru depunerea persoanei decedate la o capela sau biserica trebuie sa prezentam certificatul de imbalsamare, care este eliberat de catre un imbalsamator autorizat, imediat dupa imbalsamare.
Imbalsamatorul autorizat, nu va efectua imbalsamarea decat daca familia va detine certificatul constatator al decesului, eliberat de catre medicul nostru autorizat, medicul de familie sau de catre alt medic, care poate practica acest lucru.

AVETI INTREBARI?

CONTACTATI-NE!